Vol.3
Published:October,2014
Content 1
エクメーネ研究 3: 1-14 2014
グローバル化における伝統食品産業の動向
―広島県府中味噌の事例―
―広島県府中味噌の事例―
Trend of traditional food industry impacted by globalization: A case study of Fuchu-miso production in Hiroshima
櫻木 大己・佐々木 緑
Daiki Sakuragi, Midori Sasaki
Content 2
エクメーネ研究 3: 15-29 2014
若者の旅行における地域差
―地方学生と都市学生の旅行実態―
―地方学生と都市学生の旅行実態―
Regional difference in the trip of the youth:
Comparison of trip activities between urban and rural university students in Japan
Comparison of trip activities between urban and rural university students in Japan
小幡 夏音
Natsune Obata
Content 3
エクメーネ研究 3: 31-48 2014
竹富島における住宅跡地の土地利用の変遷と管理
Land use change and management of residential site in Taketomijima Island, Japan
堀 光順
Kohjun Hori
Content 4
エクメーネ研究 3: 49-82 2014
弁当の魅力
―キャラ弁・食育・絆―
―キャラ弁・食育・絆―
The attractiveness of “bento”: character-bento, food-education, bonds-
旭 真里奈
Marina Asahi
Content 5
エクメーネ研究 3: 83-104 2014
キャバクラ嬢という仕事
―労働事情とキャバ嬢のライフヒストリー―
―労働事情とキャバ嬢のライフヒストリー―
The Cabacla lady’s Work
林 真希
Maki Hayashi